Category Archives: Blog

21 May
0

Reagim ndaj vrasjeve të grave në familje

– Vrasjet e grave në familje – Në vitin 2012 u vranë 28 gra. Në vitin 2013 u vranë 24 gra. Në vitin 2014 u vranë 10 gra. Në vitin 2015 u vranë 18 gra. Në vitin 2016 u vranë ...

Lexo
21 May
0

Letër baballarëve në kohërat e Covid-19

Gjithësecili mund të jetë një prind, por duhet një jetë që të jemi një baba. – Wade Boggs Dëshira e të gjithë prindërve është të kenë fëmijë të shëndetshëm dhe të moralshëm. Në kulturen tonë fëmijët e mirë janë të ...

Lexo
21 May
0

Manual praktik për menaxhimin e ankthit dhe stresit

Ndërsa e gjithë bota është gjunjëzuar si shkak i pandemisë #COVID-19, duke respektuar distancën sociale dhe duke qëndruar në shtëpi ekspertët dhe psikanalistët pohojnë se njerëzit duhet të jenë sa më aktiv për të mbrojtur shëndetin mendor. Ne dimë se ...

Lexo