Trajnime

Zhvillohen trajnime te herë pas hershme, në lidhje me çështjet e dhunës në familje apo të dhunës me bazë gjinore. Trajnimet zhvillohen për nxënës dhe studentë, apo edhe për persona të tjerë që kanë dëshirë të kenë informacione më të detajuara, apo edhe që të japin një kontribut duke u angazhuar si vullnetarë pranë zyrës sonë.