për gratë dhe fëmijët të jetë vend i sigurtë Punojmë që familja Rreth Nesh Bëhu Burrë Mos Dhuno!

KËSHILLIM PSIKOLOGJIK!

Ndihmojmë djemtë dhe burrat, të cilët me fjalë ose me vepra, dëmtojnë familjarët dhe të afërmit e tyre, të kontrollojnë zemërimin dhe të ndalojnë sjelljet e dhunshme!

Shërbimi i këshillimit psikologjik ofrohet falas nga profesionistë të specializuar në fushën e dhunës, cështjeve gjinore dhe problemeve të sjelljes apo komunikimit.

Cdo bisedë kryhet në kushtet e konfidencialitetit të plotë, duke siguruar privatësinë tuaj!

 Përgjatë ciklit të këshillimit psikologjik, ju filloni të shihni rezultate konkrete, në arritjen e kontrollit të zemërimit dhe sjelljeve tuaja agresive.

Tel. +355 69 81 013 99

e-mail: [email protected]

Rreth Nesh

Çfarë Bëjmë?

Këshillim Psikologjik

Shërbimi i këshillimit psikologjik për burra është një program ndërhyrjeje, i cili synon reduktimin deri në ndalimin e plotë të akteve të dhunës, që ndjekësi i këtij programi kryen ndaj partneres apo familjarëve të tij.

Konsulencë

Konsulencë për profesionistët e rinj të fushës së dhunës në familje. Supervizim dhe mentorim për profesionistët dhe organizatat që duan të bëhen pjesë e angazhimit kundër dhunës me bazë gjinore.

Trajnime

Zhvillohen trajnime te herë pas hershme, në lidhje me ceshtjet e dhunës në familje apo të dhunës me bazë gjinore. Trajnimet zhvillohen për nxënës dhe studentë, apo edhe për persona të tjerë që kanë dëshirë të kenë informacione më të detajuara.

Aktivitete

Me Komunitetin

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Me të Rinjtë

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Me Partnerët

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.